NATUURGASTEN

                                 Afbeelding invoegen    Afbeelding invoegen               

 
Expeditie Verwonderd Duin is een bijzondere beleving van de natuur. 
 
In het Nationaal park Zuid Kennemerland is het elke dag mogelijk om een bijzondere beleving te ervaren. Een fietstocht langs poëzie en verhalen van Duin en Kruidberg naar het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen. Download de app. Deze app is in 2016 gelanceerd met een feestelijke opening. Zie de VWD2016 op de welkom pagina voor de foto's van die dag.

De Expeditie VWD 2018 is uitgevoerd in opdracht van Het Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk als cadeau aan hun eigen vrijwilligers.
"De natuur is helend voor iedereen. We verbinden ons daarom graag aan dit mooie natuurgebied. Wij hebben het thema "gastvrijheid" aangedragen als leidraad voor de inhoud van deze Expeditie VWD2. Dit is voor ons een fundamenteel begrip. Het staat voor een organisatie waar zowel de gasten als de medewerkers zich welkom voelen. Waar iedereen gezien wordt en ertoe doet"
 
De Regisseuses hebben in overleg met het RKZ een concept ontwikkeld, kunstenaars gevraagd, natuurgidsen en boswachters begeleid voor dit evenement voor het RKZ en voor het algemeen publiek van het NPZK.

De kunstenaars waren dit keer: Sander van Driel en Thieu Smeets: Multidisciplinaire kunstenaars die zich vrij voortbewegen tussen de dimensies van theater, dans, muziek, rite en beeldende kunst.
De natuurgidsen en boswachters: Esther van Balen, Willeke van Klink, Ellen Eriks, Cees Timmermans, Ina Roels, Piet Veel, Nico Jonker.
Fotografie: Hannah Folder

Afbeelding invoegen